Ons Gastvrij Limburgs Erf wil graag de gastvrijheid van Horst aan de Maas combineren met de beleving van het buitengebied.

Op diverse locaties binnen onze gemeente en randgemeentes hebben we vrij toegankelijke verpoosplekken met faciliteiten gecreëerd, waarbij de beleving van ons landschap voorop staat. Genietend van het Limburgs Erf onder het genot van de aanwezigheid van diverse faciliteiten, zoals verkoop van bedrijfseigen (seizoens)producten.

De verbinding van de locaties naar het landschap is gefaciliteerd met wandel- en fietsroutes. In ontwikkeling zijn de educatieve informatieborden die op de grotere locaties worden geplaatst.

Betrokken lokale ondernemers stellen hun eigen erven ter beschikking voor de dagrecreanten, zij verzorgen de faciliteiten zelf en vullen dit aan door de verbinding te zoeken met het Landschap Horst aan de Maas. Ondernemers die elkaar stimuleren en versterken ter bevordering van het dagtoerisme in samenspel met de lokale economie.

Logo Lekker (K)eten

Gastvrij Limburgs Erf is een samenwerkingsverband tussen twee lokale Hôrster ondernemers:

Bij Passi ben je aan het juiste adres voor ambachtelijk bereid (prijswinnend) schepijs, softijs en overheerlijke ijscoupes. Wij werken uitsluitend met verse producten die veelal uit eigen regio komen.

Naast ons uitgebreide ijsassortiment, serveren we kwaliteitskoffie volgens Italiaanse traditie en diverse soorten verse thee, zorgvuldig geselecteerd door onze theesommelier.

We serveren verse vlaai van de echte lokale bakker en diverse soorten gebak, waaronder onze versgebakken en heerlijk geurende warme wafels.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor verrukkelijke bonbons en chocolade. Om zelf van te genieten of om cadeau te geven.

www.passi.nu

Lekker(K)eten is een prachtig, eerlijk en puur concept. Vanuit een omgetoverde “bouwkeet”, in de volksmond “schaftkeet” genoemd, serveren wij overheerlijke soepen, broodjes, panini’s en salades bereid met seizoensgebonden producten van de lokale tuinder. 

Maar niet alleen vanuit onze Foodtruck zijn wij actief.
Ook voor ontbijt, lunches, borrelhapjes, buffetten en mobiele catering ben je bij Lekker(K)eten aan het juiste adres. Graag bespreken wij met jou de mogelijkheden die bij jou en ons passen. Laat je verrassen door de veelheid aan keuzes die Lekker(K)eten te bieden heeft.

www.lekkerketen.nl

Gastvrij Limburgs Erf wordt ondersteund door:

Gastvrij Limburgs Erf is een initiatief van Passi en Lekker(K)eten
en wordt ondersteund door Landschap Horst aan de Maas en Gemeente Horst aan de Maas.